Diensten van L. Bloom Stucadoors- en Tegelzettersbedrijf

Doe uw voordeel met onze ervaring, liefde voor het vak en kennis van materialen. Verzeker uzelf zo van een prachtig eindresultaat. Vanzelfsprekend ontvangt u voordat we voor u aan de slag gaan altijd een duidelijke prijsopgave. Al onze diensten vallen onder de NOA-Afbouwgarantie. Bel 010 - 511 65 06 om een afspraak te maken, of vul het contactformulier in. Een impressie van onze diensten? Bekijk de verschillende foto's door op de pijlen te klikken.

Bel voor een duidelijke en eerlijke offerte

Stucwerk

Stucwerk geeft een mooie gladde wand- en plafondafwerking. Het leent zich er prima voor om sierlijsten en kleuren in te verwerken. Uw muren en plafonds zijn na het stuken uitstekend te behangen, sauzen of te betegelen. Desgewenst kunnen wij uw muren ook sauzen, spackspuiten of spuiten met latex.

Glad stucwerk

Sierpleisterwerk

Kies bij ons uit een gevarieerd aanbod van sierpleisters. De meest gekozen soorten zijn spachtelputz of Italiaans stucwerk zoals: Ardex-Pandomo, Beton Ciré, Brander Stucco, Prinssen Frescolori en Leemstuc. Spachtelputz is een sierpleister met een regelmatige korrelstructuur, die varieert tussen de 1 mm en 2 mm. Deze afwerking is zeer stootvast en in alle gewenste kleuren te verwerken.

Groot aanbod sierpleisters

Sierlijsten

Geef de binnenkant van uw huis meer uitstraling door middel van sierlijsten. Retro, klassiek of modern, sierlijsten zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Voor een stijlvolle look van uw plafond heeft u bovendien een grote keus uit bijzondere ornamenten. Bel 010 - 511 65 06 en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Stijlvolle uitstraling

Buitenwerk

Bescherm uw huis tegen weersinvloeden. Laat onze ervaren stukadoors uw gevels opknappen en beschadigde buitenmuren herstellen. Er zijn diverse sierpleisters die hiervoor prima te gebruiken zijn. Of laat uw gevels door ons isoleren en bespaar geld op uw energierekening. Ook een gladde afwerking met schiftingen in blokverband is mogelijk.

Bescherm uw huis

Tegelwerk

Naast stucspecialist zijn we ook expert in tegelwerk. Niet alleen plaatsen wij tegels, we zorgen ook voor een vlakke ondergrond en leveren kwaliteitstegels voor iedere oppervlakte. Uiteraard valt onder tegelwerk ook het voeg- en kitwerk. Voor de perfecte afwerking brengen wij de plinten en dorpels aan.

Expert in tegelwerk